otoplastie, otoplastia,remodelarea urechii, corectia urechii, chirurgie, estetica, plastica,clinica, ureche
otoplsatie.org

Otoplastia- portal de informare

Profil clinica / Centrul Medical Proestetica

Clinica Centrul Medical Proestetica

[click aici] + Pentru medici si clinici | Afla avantajele profilului complet
Portalul nostru va ofera posibilitatea de a va prezenta clinica, medicii si serviciile de chirurgie esteica intr-un mod profesionist.Pentru clinicile de chirurgie estetica va cream profile de prezentare care includ:
 • - titlu
 • - descriere locatie,
 • - descriere servicii
 • - afisare logo
 • - orar
 • - sectiune oferte speciale
 • - lista de medici
 • - date contact ( adresa , telefon, website, email)
 • - harta locatie
 • - formular de contact direct, posibilitatea de recomandare
 • - profil recomandat- afisare cu prioritate si marcare ca si RECOMANDAT
 • - galerie de poze , galerie video
 • Centrul Medical Proestetica


  Centrul Medical ProEstetica este prima clinica privata de chirurgie estetica si chirurgie generala din Romania (1994).Punand la dispozitia publicului larg din tara si strainatate intregul lor profesionalism si dragoste de semeni, doctorii Dana Jianu - medic primar chirurgie plastica estetica si Stefan Jianu - medic primar de chirurgie generala, au reusit sa asigure Centrului Medical PROESTETICA o reputatie solida, la standarde internationale.  MISIUNEA noastra este de a asigura servicii medicale si chirurgicale de inalta calitate si profesionalism, in sistem privat intr-o atmosfera destinsa, plina de caldura si solicitudine, de a promova si dezvolta un demers medical bazat pe informarea complete si onesta a pacientului, pe incredere reciproca, ratiune si asumare de ambele parti, de a face oamenii bine atunci cand ne solicita ajutorul, pe toate caile: indrumari si tratamente medicale, tratamente chirurgicale, sfaturi comportamentale, dieta, kinetoterapie, psihoterapie, wellness si multe altele.  VALORILE noastre prioritare sunt oamenii (pentru ei lucram si impreuna cu ei lucram), apoi stiinta si arta noastra chirurgicala, tehnici si procedee specifice selectate cu grija sa fie cele mai noi si cele mai bune.  SCOPUL nostru este sa identificam, sa alegem si sa dezvoltam cea mai buna echipa de profesionisti, recunoscuti in domeniu si cele mai eficiente si lipsite de riscuri tratamente – ceea ce conduce la recunoasterea constanta a valorii profesionale a echipei clinicii! De aici decurge si strategia noastra de dezvoltare a echipei si promovare a experientei dobandite in 17 ani de activitate.  PRINCIPIILE noastre fundamentale sunt:  Onestitatea  Integritatea  Responsabilitatea  Sloganul FRUMUSETE PRIN SANATATE subliniaza preocuparea noastra pentru frumusete si sanatate, notiuni ce se conditioneaza in viziunea noastra reciproc.  Facem referire la acea frumusete obtinuta prin servicii de sanatate (chirurgie estetica si preocuparea pentru rezultate estetice in orice operatie) si reflectata de o stare buna de sanatate a individului, la care contribuim si noi prin serviciile noastre medicale.


  Premiere in cadrul clinicii ProEstetica

  1. Prima clinica privata de chirurgie plastica si chirurgie generala 1994

  2. Primele operatii de hernie fara internare (dr. Stefan Jianu) si primul centru de hernie

  3. Primul implant mamar (dr. Dana Jianu impreuna cu prof. dr. F. Isac) 1994

  4. Primele flebectomii microchirurgicale (dr. Stefan Jianu)

  5. Primele tratamente si promovarea prin cursuri nationale de pregatire a medicilor a toxinei botulinice pentru indepartarea ridurilor (dr. Dana Jianu) 1999

  6. Primele operatii de varice cu laser endovenos (dr. Stefan Jianu)

  7. Primele mastopexii cu plasa sintetica (dr. Dana Jianu) 2004

  8. Primele scleroterapii ecoghidate (dr. Stefan Jianu)

  9. Primele reconstructii mamare cu lipocolagen propriu (dr. Dana Jianu) 2004

  10. Primele gastric-bandinguri laparoscopice (antiobezitate) in clinica privata (dr. C. Copaescu)

  11. Primul centru medical de tratament multimodal al obezitatii 2000

  12. Primul SPA medical 2006

  13. Primul centru holistic de slabire si wellness-Bali Spa 2007

  14. Prima gastrectomie verticala (antiobezitate) in clinica privata 2008

  15. Clinica pilot in promovarea tratamentului cu SCULPTRA (prin cursuri nationale de pregatire a medicilor) 2008


  Contact

  Oras: Bucuresti

  Adresa:

  profil gratuit

  Orar:

  profil gratuit

  Telefon:

  profil gratuit

  Fax:

  profil gratuit

  Tara:

  profil gratuit
  Site oficial :profil gratuit  Clinici recomandate

  Dorinta de a imbunatati aspectul facial, al corpului si construirea aspectului tanar sunt scopurile care au facut din chirurgia plastica, estetica si reparatorie unul din cele mai provocatoare domenii ale medicinii. Dr. Klara Bancila  va ofera posibilitate ... (detalii)

  Romania , Bucuresti

  V-am obisnuit cu numeroase articole despre diverse tratamente si operatii dar nu am vorbit niciodata de clinica, de echipa care va intampina atunci cand veniti la noi. Noi nu suntem o echipa de fapt, suntem o familie, o serie de oameni care se implica zi de zi pentru a crea din clinica ... (detalii)

  Romania , Bucuresti


  Beneficiind de o echipa completa compusa din chirurgi plasticieni, medici anestezisti, asistente si de o dotare de exceptie, clinica Silhouette va ofera o gama variata de servicii: - operatii estetice - proceduri noninvazive.

  Practicand preturi moderate, clinica este condusa de dr. ... (detalii)

  Romania , Bucuresti


  Clinica de chirurgie estetica ESTHERA, situata in centrul Bucurestiului, este rezultatul unei perfecte imbinari intre o arhitectura moderna si o investitie semnificativa in dotarile cele mai noi. Toate acestea se regasesc intr-un cadru perfect si o ambianta eleganta. Centrul de chirurgie estetic ... (detalii)

  Romania , Bucuresti


  Fix Clinique a fost infiintata in 1995 si functioneaza la adresa actuala din 1998, cand s-a finalizat dotarea cu aparatura medicala. FixClinique este organizata si condusa de Dr.Elena Marincea.

  Fix Clinique este numele comercial sub care functioneaza un centru medical modern si comp ... (detalii)

  Romania , Bucuresti

  Care Zone este locul unde dorintele dvs sunt ascultate si respectate. Multi dintre dvs ati dori sa schimbati sau numai sa corectati ceva in infatisarea dvs, va ganditi deja de ani buni si nu aveti curajul sau puterea financiara pentru a lua o astfel de decizie. Unii dintre dvs nici nu indraz ... (detalii)

  Romania , Bucuresti


  Daca ai ajuns la aceasta pagina inseamna ca vrei sa imbunatatesti ceva in imaginea ta. Ai ajuns sa-ti doresti o anumita schimbare la tine, una care tine in mare masura de aspectul tau fizic. A dori sa imbunatatesti felul in care arati nu inseamna sa desconsideri importanta pe care educatia, seri ... (detalii)

  Romania , Bucuresti

  inscriere implant-mamar.info

  Clinici recomandate

  Fix Clinique | Bucuresti Fix Clinique

  Dr. Klara Bancila | Bucuresti Dr. Klara Bancila